Política de Privacitat

 

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, NOVAR DESIGN, S.L. (en endavant NEWNION) informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable:
NOVAR DESIGN, S.L. (NEWNION)
B65269706
C/ Francesc Santcliment, 95 - Parc d'Activitats Econòmiques d'Osona - 08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat:
- Gestionar les dades a les quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta.
- Enviar-li comunicacions comercials i publicitàries relacionats amb l’entitat, només en cas d’acceptació.


Legitimació:
Consentiment de l'interessat

Destinataris:
No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal

Drets:
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili de l’entitat o a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
NEWNION informa a l’Usuari que, si ho estima oportú, té dret a presentar una reclamació davant la corresponent autoritat de control.

Conservació:
En cas que l'usuari només faci una consulta, les seves dades no seran utilitzades per cap altre motiu de gestionar la resposta. D'altra banda, NEWNION deixarà de tractar les seves dades com a usuari de les xarxes socials en el moment en què deixi de seguir el compte.

 

Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?
En relació al formulari de la pàgina web, l'Usuari ha d’omplir els marcats com a "obligatoris". No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que NEWNION no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, NEWNION quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l'Usuari facilita a NEWNION han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L'Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d’edat
Els menors de 14 anys no poden cedir les seves dades personals a NEWNION, sense el previ consentiment dels seus pares i/o tutors legals.

En cas que NEWNION detectés que l'usuari és menor de 14 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d'identitat equivalent, o, si s'escau, l'autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d'aquest requisit o manca de resposta.

Quines mesures de seguretat té implantades l'entitat?
NEWNION informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Xarxes socials
NEWNION disposa de perfils a les xarxes socials amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats mitjançant la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir al canal d’atenció i interacció social.

A continuació s’esmenen les xarxes socials en les que té perfil obert:
- Twitter: https://twitter.com/newnion
- Facebook: https://www.facebook.com/Newnion-138394059533483/

Servei de post-venda i reparació

NEWNION vol estar sempre al vostre costat les 24 hores del dia, per això us oferim un servei Post Venta i Reparacions adaptat a les vostres necessitats.

Contacte

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres.

Newnion
  • C. Francesc Santcliment 95 Parc d'Activitats
    Econòmiques d'Osona
    08500 Vic (Barcelona)
  • +34 938 886 061
  • +34 938 886 062
  • newnion@newnion.com

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la navegació pel nostre web. Per a una òptima experiència accepta l'ús que en fem. Més informació